Ga naar de inhoud

Andere boeken van Gijs

Te bestellen via www.thema.nl, bol.com en 500 boekwinkels in Nederland en België!

Denk wat je wilt, doe wat je droomt

Een basis instapboek voor iedereen die op een ervaringsgerichte manier bekend wil raken met ACT. Kort, praktisch en met duidelijke oefeningen, die je nog wel even zelf moet doen.


koop via bol.com | thema.nl

Leef!

Echt een doe-boek met veel oefeningen op basis van mindfulness en defusie. Ook uitermate geschikt voor coaches en therapeuten. Onderdeel van de basisopleiding ACT.

 

koop via bol.com | thema.nl

Laat Los

Een boek voor piekeraars en dromers, voor mensen die heel veel willen maar vaak blijven hangen in gedachten. Dit boek helpt je om uit je hoofd, en in het leven te stappen.

 

koop via bol.com | thema.nl

Omarm jezelf

Een boek dat je leert om milder met jezelf om te gaan, zonder zweverig gedoe. Door het doen van de oefeningen zul je een hernieuwde vriendschap met jezelf sluiten, waarbinnen je alles mag denken, voelen en zijn.

 

koop via bol.com | thema.nl

Verboden voor ouders

Een basisboek voor iedere puber die worstelt met de normaalste zaken van de wereld, zoals je identiteit, ingewikkelde gedachten en gevoelens, belangen van ouders en leraren en je eigen dromen die daaronder verborgen liggen. Onbedoeld ook goed leesvoer voor bezorgde ouders.

 

koop via bol.com | thema.nl

De Vonk van verbinding

Een persoonlijk boek over kwetsbaarheid, identiteit, waarden en geluk. Een feest van herkenning dat bij velen lang zal blijven nagalmen. Het is een ontdekkingstocht naar wie je bent, en naar wie je zou willen zijn.

 

 

koop via bol.com | thema.nl